Ivofinds! – zoeken in meerdere webwinkels

Het logo van ivofinds

Sinds ik besloten heb mijn tijd beter te besteden ben ik vrijwel direct weer achter de computer geschoven. En wel om lekker te gaan ‘nerden’.

Het maken van software is al sinds mijn 13e mijn grootste passie. Ik kan er veel creativiteit in kwijt en ik vind er leuke uitdagingen in. Geen wonder dan ook dat het mijn beroep geworden is.

Een van de wat ‘serieuzere’ projecten van de afgelopen weken is IvoFinds: een website waarmee naar producten gezocht kan worden in meerdere webwinkels tegelijk. Het gebruik is simpel, type een zoekwoord in, kies welke webwinkels bezocht dienen te worden en zoek vervolgens tussen de productfoto’s het product uit dat je wilt hebben. Dit is vooral ideaal wanneer je met name geïnteresseerd bent in ‘hoe het product er uit ziet’.

Ivofinds is redelijk snel tot stand gekomen, maar is nu al erg bruikbaar. Vandaar dat vanaf heden dan ook de beta online staat. Voor wat betreft de komende weken zal ik voornamelijk vragen om nieuwe webwinkels aan te sluiten. Op de langere termijn heb ik echter meer geavanceerde ideeën in petto :).

Momenteel kun je gelijktijdig zoeken in de volgende winkels: 12Cook.nl, Amazon (VS, Duitsland en Engeland), BobShop.nl, Body & Fit, Bol.com, Bristol, DealExtreme, Ebay.nl, Fashion 4 Men, Fonq, Gamma, Hema, Ikea, Kijkshoop, Kookpunt, Kruidvat, Kwantum, Label54, MAX Meubels, Modern, Omoda, V&D, Voordelig Vitaal, Wehkamp, Woonexpress, Woonwinkel Online en Zalando.

Check it out:)

http://www.ivofinds.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *